Dit huurhuis wordt aangeboden door een: Particulier

 
  • Oostzijde, Zaandam

  • Kale huur
  • € 600,00 
  • Aantal kamers
  • Oppervlakte (m²)
  • 60 
  • Datum
  • In overleg  
  •  

BeschrijvingTwee appartementen te huur in oud bedrijfspand gelegen aan de Zaan. Dit pand is de voormalige beschuitbakkerij van Hille, maar tegenwoordig gemeente monument. De royale bovenste verdieping(180m2) biedt ruimte aan twee appartementen met eigen entree. De appartementen worden gezamenlijk verhuurd voor 1400(exclusief). Voor het eerste appartement is al een huurder gevonden, nog maar één...

Lees meer >

Foto's

001Oostzijde SALVOR 501woonkamer04slaapkamer02woonkamer07badkamerwoonruimte1keuken

Kenmerken

Soort objectAppartement
Soort woningBovenwoning
Oppervlakte (m²)60
Aantal kamers3
Beschikbaar perPer direct
Oppervlakte buiten (m²)

Zie alle kenmerkenTwee appartementen te huur in oud bedrijfspand gelegen aan de Zaan. Dit pand is de voormalige beschuitbakkerij van Hille, maar tegenwoordig gemeente monument. De royale bovenste verdieping(180m2) biedt ruimte aan twee appartementen met eigen entree. De appartementen worden gezamenlijk verhuurd voor 1400(exclusief). Voor het eerste appartement is al een huurder gevonden, nog maar één appartement(eigen entree) beschikbaar(600excl.), meer informatie en contact op site:

https://wonenaandezaan.wordpress.com/

Binnen 10 min. fietsen bent uw in het stadshart van Zaandam, met grote winkelstraat en leuke terrasjes. Daarnaast zijn twee NS stations en een busstation op loopafstand (binnen 20min. op A’dam centraal). Ook met de auto is het pand goed bereikbaar (A8/A7/A10) en in 20 min. bent uw in Amsterdam.

Mooi licht appartement met ramen rondom. Een grote woonruimte, moderne open keuken met inbouw apparatuur, nieuwe badkamer en een aparte (slaap)kamer. Huidige huurder heeft (als getoond op de foto's) het bed in de open woonruimte geplaatst, maar in de aparte slaapkamer past ook een tweepersoonsbed. Er is een tijdelijke(verplaatsbare) inloopkast aanwezig (zie plattegrond hieronder). Inclusief gordijnen, houten vloeren en eventueel met bed, tafels, bureau.

Op loopafstand van twee NS stations (20min Amsterdam Centraal) en bushalte. Parkeerruimte, kort op de snelweg en dichtbij centrum Zaandam en Koog aan de Zaan.

Let op: De appartementen delen adres: wel inschrijven, maar geen huursubsidie mogelijk. Voorkeur gaat uit naar niet-rokers. Bij interesse moet u aantonen dat u de huurprijs financieel aan kunt. Niet geschikt voor kinderen.

Vind uw huurhuis

Uw credit saldo is te laag credit
Wilt u uw credits opwaarderen?