Dit huurhuis wordt aangeboden door een: Particulier

  • Zuid Koninginnewal , Helmond

  • Kale huur
  • € 680,00 
  • Aantal kamers
  • Oppervlakte (m²)
  • 95 
  • Datum
  • Per direct  
  •  

Beschrijving

Per direct beschikbaar:
Zuid Koninginnewal 70, Helmond: huurprijs € 680,00 + € 67,00 = € 747,00.

Unieke locatie grenzend aan het kloppend stadshart
Het complex “doorneind”is gelegen op de hoek molenstraat / zuid koninginnewal en grenst daarmee direct aan het voetgangersgebied dat het hart van de stad vormt. Dit betekent dat de bewoners een groot aantal faciliteiten onder handberei...

Lees meer >

Foto's

ZuidKoninginnewal

Kenmerken

Soort objectAppartement
Soort woningGallerijflat
Oppervlakte (m²)95
Aantal kamers3
Beschikbaar perPer direct
Oppervlakte buiten (m²)

Zie alle kenmerken

Per direct beschikbaar:
Zuid Koninginnewal 70, Helmond: huurprijs € 680,00 + € 67,00 = € 747,00.

Unieke locatie grenzend aan het kloppend stadshart
Het complex “doorneind”is gelegen op de hoek molenstraat / zuid koninginnewal en grenst daarmee direct aan het voetgangersgebied dat het hart van de stad vormt. Dit betekent dat de bewoners een groot aantal faciliteiten onder handbereik hebben. Op loopafstand bevinden zich naast tal van winkels o.a. het stadskantoor, de bibliotheek en het station. Via de kasteeltraverse bereikt u snel de doorgaande wegen rondom de stad.

“Doorneind” is een modern, open ogend gebouw. Beeldbepalend is vooral het grote glasoppervlak en de speelse toepassing van baksteenelementen in verschillende niveaus.
“Doorneind beschikt over een zeer ruime entreehal met lift- en trappenhuis. De 29 appartementen gelegen op de 3 bovenste woonlagen zijn toegankelijk via een grote galerij aan de achtergevel. De overige zijden zijn gereserveerd voor grote raampartijen en zonnige loggia’s.

Het appartement is geheel gericht op de zuid koninginnewal, waar zich ook de loggia bevindt. De keuken is open, maar slim van het woongedeelte gescheiden door het inspringende toiletblok. Het appartement is voorzien van twee slaapkamer2.

Inschrijfvoorwaarden:
De inkomensnorm is dat het bruto maandinkomen 4 x de kale huurprijs dient te bedragen. Tevens kan een eventueel tweede inkomen voor 75% worden meegerekend. Wij zullen bij het tot stand komen van een huurovereenkomst eenmalig verhuurkosten ad. € 280,00 in rekening brengen.
De minimale contractduur is één jaar. Voor informatie over specifieke voorwaarden kunt u contact opnemen met ons kantoor in Utrecht. Kandidaten kunnen in aanmerking komen door zich bij Grontmij Vastgoedmanagement B.V. in te schrijven als woningzoekende. U kunt hiervoor het inschrijfformulier gebruiken (dit formulier vindt u aan de rechterzijde van dit blad) of telefonisch contact opnemen met kantoor Utrecht op telefoonnummer 088 336 36 46.

Vind uw huurhuis

Uw credit saldo is te laag credit
Wilt u uw credits opwaarderen?