Dit huurhuis wordt aangeboden door een: Makelaar

 
  • Willem van Hornestraat, Eindhoven

  • Kale huur
  • € 1.027,00 
  • Aantal kamers
  • Oppervlakte (m²)
  • 80 
  • Datum
  • Per direct  
  •  

Beschrijving

OP TOPLOCATIE!
Een mooi hoek-appartement met 3 kamers en veel natuurlijke lichtinval op de eerste verdieping van een karakteristiek herenhuis in het centrum van Eindhoven. Ideaal gelegen ten opzichte van diverse voorzieningen, openbaar vervoer en de snelwegen. Op loopafstand van het treinstation, theater, openbare park "Stadswandelpark" en andere parken in het centrum. En binnen 10 minuten...

Lees meer >

Foto's

000 W.v.Hornestr000a W.v.Hornestr001 W.v.Hornestraat001a W.v.Hornestraat001b W.v.Hornestr001c W.v.Hornestraat001d W.v.Hornestraat

Kenmerken

Soort objectAppartement
Soort woningPortiekflat
Oppervlakte (m²)80
Aantal kamers3
Beschikbaar perPer direct
Oppervlakte buiten (m²)7

Zie alle kenmerken

OP TOPLOCATIE!
Een mooi hoek-appartement met 3 kamers en veel natuurlijke lichtinval op de eerste verdieping van een karakteristiek herenhuis in het centrum van Eindhoven. Ideaal gelegen ten opzichte van diverse voorzieningen, openbaar vervoer en de snelwegen. Op loopafstand van het treinstation, theater, openbare park "Stadswandelpark" en andere parken in het centrum. En binnen 10 minuten afstand met de fiets naar de High Tech Campus.

Algemeen
Het herenhuis is gesplitst in totaal 4 appartementen over 4 verdiepingen (op elke verdieping 1 appartement). De ambiance van het authentieke herenhuis is bewaard gebleven. Gemeenschappelijke internet en kabel-verbinding (glasvezel).

Appartement
U kunt het appartement alleen met de trap bereiken. Alle kamers van het appartement hebben centrale verwarming. De ruime living en eetkamer met houten vloeren hebben een totale oppervlakte van ongeveer 45 m2 en zijn uitgerust met diverse kasten. De functionele moderne keuken heeft diverse inbouwapparatuur (zoals koelkast, combi oven/magnetron, vaatwasser, gastoestel en diepvries) en kasten. De slaapkamer van ongeveer 18 m2 kan flexibel ingedeeld worden. Naast de slaapkamer vindt u de luxe badkamer met jacuzzi, wastafel, toilet en design radiator. De badkamer en jacuzzi zijn voorzien van sfeerverlichting en een radio. Een badkamer om te relaxen.
Kortom, een aantrekkelijk appartement in een authentiek herenhuis met de luxe van vandaag.

Opmerkingen
Gas, water, licht, internet en kabel-verbinding via de vereniging van huiseigenaren worden betaald en wordt als servicekosten met de huur betaald.

Vind uw huurhuis

Uw credit saldo is te laag credit
Wilt u uw credits opwaarderen?